Cornetto Royale
Meet The Owner

Assalamualaikum! Hello my name is Aimi Adibah. Welcome to My Bloggie.


Entries About Linkies Stuff


Chat Box

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Baca je. Jgn copy2 k.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

"kode cbox kalian"

Choose One Background

http://media.tumblr.com/tumblr_m2kfuvodOn1qdlkyg.gif http://media.tumblr.com/tumblr_m2kfuvodOn1qdlkyg.gif http://media.tumblr.com/tumblr_m2kfuvodOn1qdlkyg.gif

Big Clap

Template: Kinanti Juli
Basecodes: Intan Aqilah
Owner: Aimi Adibah


Finally !

Assalamualaikum.

Sekian lama tak munculkan diri dalam blog ni, akhirnya aku muncul juga. Ni nak cerita sikit pasal hidup aku la of course. Hehehee.

Abiy yang kat belah kanan sekali :*

Abiy yang poyo comel tu. hehehe


Firstly, Alhamdulillah ke hadrat Illahi. Buah hati aku dah dapat job kat Finas. Bersyukur sangat sampai tak tahu nak cakap apa. Congrates PIS Buskers. Finally korang dapat capai impian korang. And for Abiy, I Love You sooo muchh Sayanggg. Akhirnya impian Abiy nak jadi recording artist berjaya akhirnya. Teringat pula Abiy ada cakap haritu, kalaulah Abiy dapat job tu. In shaa Allah Abiy nak kumpul duit secepatnya dan masuk minang aku. So sweet of you Sayang. Hopefully Sayang dapat penuhi segala impian dia. Aminnn.

Secondly, aku dah nak habis study this sem. Tinggal beberapa minggu je lagi untuk aku hadapi final exam. And then praktikal. But still aku stay kat Johor. Huhuhuu. Mana boleh tinggal Johor ni der. :D

Confirm aku rindu giler kat budak-budak rumah aku ni. I will miss you guys babes. :*

Pape pun, doakan permulaan Abiy dalam kerjayanya dan doakan aku semoga dapat menghabiskan Diploma aku di sini. :D

Aminnn. Wassalamm.

Majlis Pra-Graduan dan Aktiviti Akhir...

Assalamualaikum.

Sebelum aku terlupa. Semester yang lepas agak best bagi aku. Sebab ada majlis dan acara-acara tertentu yang menarik perhatian aku.

Pertama sekali Aktivit Akhir Kelab Pencinta Alam.

Kebetulan aku juga salah seorang ahli jawatankuasa iaitu Setiausaha dan AJK bagi menjayakan majlis ini.

Pada pagi 20hb September aku dan kawan-kawan aku berkumpul di hadapan Asrama Delima untuk menuju ke tempat rekreasi kami, Chalet D'Punggai, Desaru.

Seramai hampir 30 orang pelajar menyertai aktiviti ini sebab kalau tak join aktiviti ini,tak dapat A la korang untuk subjek Ko-Q nie. Hehehehee

Ada beberapa gambar classmate aku tangkap untuk dijadikan kenangan kami.


Istana Pasir yang kumpulan aku buat. Dapat no.1 untuk nie. :)


Dari kiri : Iyol,Adib,Nash,Syah Mie


Aku bergambar bersama Wanie dak kos DPT yang agak rapat dengan aku sem nie. :)



Aku tak tahu adib ambil gambar apa nie. Mungkin pasir ? :D

Nash merenung masa depan seperti yang dia selalu wat dalam kelas. Iyol pula merenung Nash. :O

Nie Herwan Shah atau biasa kitaorang kat kolej panggil Chie. Ketua event nie.

Nie first time ambil gambar full ada lima orang semuanya. (Classmates)


Ok. Done with event tu. Now to MPG pulak. Majlis nie lebih kurang macam dinner for the senior which is batch aku dengan dak-2 sem 5. Sebab kitaorang dah nak habis belajar. So, here's the event.


Nie meja VIP untuk dekan for the last semester. Wohooo ~ :D

This is me wearing make up. Ahahhahaa xD

Batch Semester 4 & 5

Aku tengah pegang Arisa. Anak Madam Azleen. Comel kann ? Kusyuk dia tengok abg-2 atas pentas tu menyanyi. :D

Tu ade lecturer-2 and the rest of student. Buffet ade sebelah sane k. :D

Aku, Adib dan Iyol je yang pergi dinner nie. Sedih je.

The last one is me again. Abiy suke gambar nie. Siap editkan :)

Thats all from semester 4. Next sem in shaa Allah akan ada gambar yang menarik lagi. :)

Wassalam.